среда, 19. новембар 2014.

Boje oko nas su veoma značajne u našoj ishrani

Značajna stvar i dio našeg života jeste to kako se hranimo.Redovna i raznovrsna ishrana je izvor dobrog raspoloženja i sprečava, a i liječi brojne bolesti. Priroda je tako sazdana ili napravljena od Boga da ka sačuvanju zdravlja vodi čovjeka na tom putu svojim znacima koji značajno iskre. Boje su ti značajni i veliki znaci. Putem boje hrane čitamo znakove ka sačuvanju našeg zdravlja.
Zelena boja označava potpuno oslobadjane organizma. Kao recimo svijetla boja ananasa potpuno oslobadja organizam i mladost je budućnosti.
Tako i recimo onošto je jestivo kod hrane nosi svijetle boje kao recimo crvena koja je boja zdravlja. Boja narandje zove nas da je uzmemo. Žuta boja limuna i banane čuva, pospješuje na rad naš metabolizam. Crvena boja jestivog djela lubenice je veoma važna jer nosi dovoljnu količinu vode i tečnosti za naš organizam, ali njene sjemenke su jako štetne za naše srcei one su, pozakonima Božijim ili već zakonima drugim, kako se uzme, crne boje. Medjutim crna boja ne znači uvijek upozorenje ona označava koncentraciju zdravlja za naš organizam. Po stručnjacima kafena boja igra veliku ulogu u očuvanju zdravlja. Kafene sjemenke jabuke su veoma zdrave za naš organizam. Plava i ljubičasta boja pospješuje mladost. Boje narandje i ostale boje potiču od pigmenta.
Nadam se da se sa ovim mojim opažanjima slažete jer ona su jako značajne stvari.
Takodje se nadam da ćte sa mnom podjeliti svoja mišljenja i opažanja. 

Нема коментара:

Постави коментар

Be part of my team