уторак, 18. новембар 2014.

Vulkansko kamenje

U Zemlji ispod kore nalazi se tečna i temperaturno veoma visoka magma. Njena temperatura se kreće i do 650' celzijusovih i više. Ona ima isvoje komore u kojima skuplja prirodne elemente kao što su silicijum, magnezijum, kalijum. Zemlja izbacuje magmu kroz svoje vulkanske pukotine. Od magme se stvaraju eruptivne stjene. Eruptivne stjene sadrže veliki broj kristala najviše metamorfne stjene koje sadrže drago kamenje najviše rubin. Crna boja magmatskih stjena potiče od magnezijuma i kalijuma. Te stjene se vremenom oblikuju u vulkansko kamenje u skladu sa vazduhom, vodom i ne rijetko velikim brojem gejzira. Tako skuplja u sebi veliki broj supstanci koje crpe iz prirode velike energetske vrijednosti koje su uskladjene sa dešavanjima oko nas i sklad dosežu do savršenstva.
Najviše ga ima u Indoneziji i Atlanskom okeanu.
Prije više od hiljadu godina vulkansko kamenje je ušlo u tradiciju.
Maser u odredjenom vremenskom roku koristi vulkansko kamenje zagrijano na 45' tako što ih stavlja na odredjene dijelove tijela u skladu sa tim da bi oslobadjanjem njihove toplote oslobodila i njihova viestruka pozitivna energija i dijelovala na čaklje pošto se vjeruje da tijelo ima sedam slojeva. Ono takodje ispuštanjem toplote kupi negativnu energijui tako oslobadja tijelo i opušta tkiva oslobadjajući ga umora.
Vulkansko kamenje je utom trenutku prudužena ruka, a masiranjem drugihdjelova tijela produžuje uskladjenost.
Koristi se u dejstvu sa uljem koštica groždja .
Vulkansko kamenje poboljšava cirkulaciju, oslobadja depresivnog stanja, bolova u ledjima.
Dok se bazalt koristi tako da bi oslobadjao toplotu, te se zagrijava, poludrago kamenje se koristi u svojoj toplotnoj veličini.
Vulkansko kamenje djeluje pozitivno i na naše biljne kulture i veoma je izdašno u dejstvu sa vodom jer vremenom kada udje u stanice biljke štiti biljku od srzavanja i do -5' celzijusovih. Osnovni kamen za ovu upotrebu je zeolit. Oslobadja zemlju od kiselkatosti i održava Ph vrijednost zemlje.
Preporučila bih ovaj tretman u skladu sa fitnes tretmanom. Tako bi osviježeni ne samo primali energiju vć bi je pružali pozitivnu i odašiljali je na svijet oko sebe. 

Нема коментара:

Постави коментар

Be part of my team