понедељак, 15. децембар 2014.

Zarada preko klikanja

Mladi ste i puni elana a još bi vam dobro došla i koja sitna para za troškaranje. Zarada putem klikanja od kuće je jedan način da se dodje do toga.Na samom početku potrebno je imati račun u banci od šest mjeseci. Zatim trebate da otvorite i račun na internetu, gdje bi se slijevala vaša zarada. Imamo Payze. com i PayPal. com PayPal. com je ustvari račun na internetu. I za njega je potrebno devizni račun u banci. Payze. com je ustvari novčanik na internetu. Ja vam ovom prilikom predlažem da to bude Payze. com account. 

Sljedeći korak koji uradite jeste ukucate Payze.com na Google i kliknete na Sing in. Upišete svoje podatke. Vrlo je važno da upišete poštanski broj vašeg mjesta, adresu,ozimku kojom će te ulaziti da gledate reklame i pin broj koji vam posle služi za podizanje sredstava sa vašeg računa. Povežete vaš bankovni račun sa Payze. com account u tako što ukucate vaš bankovni račun.

Za zaradu od kuće preko klikanja na internetu bave se platforme. Jedan od njih je i ADmimsy. Prijavljuje te se tako što kliknete na stavku Create account i popunite sve potrebne podatke, medju njima i korisničko ime i lozinku. Admimsy nudi zaradu putem gledanja reklama i to na veoma lagan način. Admimsy ima pet stavki na svom sajtu. Prva je Home kojom se vraćate u početnu poziciju. Druga je Wie Ads na kojem klikanju ulazite da gledate reklame. Admimsy nudi veliki broj reklama od različitih dužina. Kada pogledate reklamu vraćate se na Gornji dio gdje pokrećete Wie ads i nastavljate da gledate reklame. Vaša obaveza je da dnevno pogledate pet reklama. Treća  stavka je Offers kojim klikanjem ulazite da ispunite ponude. Ova stavka nije obavezna. Četvrta stavka je Advertise gdje možete da reklamirate vaše web sites.
Peta stavka je Invite gdje pozivate vaše prijatelje da gledaju reklame i od njihovih gledanja reklama dobivate odredjenu zaradu. To Radite Tako što kopirate vaš link i zalijepite gdje želite. To jedino nije moguće uraditi na Facebook profilu ili za to trebate otići na Facebook stranicu. Reklama tokom dana može biti više pa je potrebno više puta na dan da posjećujete ovaj sajt.
Nadam se da sam vam ovim probudila želju za istraživanjem. Ako nešto nije bilo Vam slobodno ostavite komentar. Odgovoriću u najkraćem roku.
http://www.ADmimsy.com?R=ivanak

Нема коментара:

Постави коментар

Be part of my team