четвртак, 21. мај 2015.

Zarada na internetu

Dugo vremena sam istraživala na internetu i našla sam stvar koja pruža značajnu zaradu na netu. Ovo je zaista mala značajna stvar jer nudi sigurnu zaradu bez dodadtnog opterećenja.
SFI je kompanija koja postoji duže vremena i razvijala se od jednog produkta ka više njih.
Sigurna zarada na SFI se sastoji u svakodnevnom ispunjavanju to do liste.
To  je web site koji nudi zaradu novca kombinaciom pisanja i čitanja članaka. Osim toga na SFI možete zaraditi reklamiranjem i prodajom produkata iz svoje Tripleclicks. com prodavnice. Naime TripleClicks je kompanija koja se bavi online shop om pavezana sa SFI sajtom. Kada postanete SFI Afility automatski postajete i član TripleClick online shop a.
Reklamiranje  svoje Triple clicks prodavnice vršite pomoću svojih banera koje su vam dodjeljeni i koje lijepite na svoj blog. Ili ih reklamirate na bezbroj besplatnih website čije linkove dobijete od svog co sponzora.
 Kao veoma značajnu stvar izdvajam skupljanje TC bodova kojim kasnije možete da idete u shoping, da niste potrošili ni jedan cent.
Ono što je veoma značajna stvar jeste da u tome niste sami dobijete svog sponzora i co sponzora sa kojima redovno komunicirate ako vam nešto ne bude jasno.
Sponzoru je u interesu da ima dobrog Afility jer to doprinosi dobrom rejtingu njegovog tima, a time i veću zaradom.
Vremenom sa svakodnevnim radom i minimalnim trošenjem vremena uz dobro reklamiranje i vi možete postati sponzor.
Reklamiranje je veoma značajna stvar.
Preporučujem da to radite putem svog bloga.

Нема коментара:

Постави коментар

Be part of my team